Σελίδες

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι σεναριογράφοι του ''50-50'' ξανά χτυπούν στο MEGA,με νέα σειρά!

Το πρωταγωνιστικό cast του ''50-50''
του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει –και- το MEGA, αλλά και τις περικοπές που έγιναν ενόψει της νέας σεζόν, οι ιθύνοντες επιθυμούν να διατηρήσουν την «ταυτότητα» τους, αλλά και να συνεχίσουν να επενδύουν στην ελληνική μυθοπλασία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση μας, περί νέου προγράμματος του MEGA, τα υψηλόβαθμα στελέχη επιθυμούν να εντάξουν ακόμα μία σειρά ελληνικής παραγωγής στο πρόγραμμα τους. Αν και αρχικά αναζητούσαν μία γερή δραματική σειρά, αποφασίστηκε εν τέλει, να επιμείνουν… κωμικά.

Στα συρτάρια των υπεύθυνων, υπήρχαν πολλές πρωτότυπες προτάσεις, από καταξιωμένους δημιουργούς, αλλά και προτεινόμενα ξένα format, τα οποία μπορούν να κερδίσουν το ελληνικό –τηλεοπτικό- κοινό. 

Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Magazine of Media, τα MEGA-λα στελέχη, αποφάσισαν η νέα τους σειρά να έχει άρωμα… Ισπανίας. Πρόκειται για μία κωμική σειρά, με πολυπληθή θίασο –αφού περίπου 20 ηθοποιοί θα κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους-, με  την υπόθεση να αντλεί τις καθημερινές περιπέτειες  των ηρώων της από τα σημεία των καιρών στην πιο αστεία διάστασή τους.

Έλενα Σολωμού
Την απόδοση του σεναρίου έχουν αναλάβει ο Βασίλης Ρίσβας, η Δήμητρα Σακαλή και η Έλενα Σολωμού, το σεναριακό τρίδυμο του πετυχημένου «50-50». Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων θα αποτελείται από 13 επεισόδια, ενώ αν πάει καλά θα πάρει το πράσινο φως γι’ ακόμη ένα κύκλο με ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Εμείς, ευελπιστούμε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην «κολλήσει» η δουλειά στο…παρά  πέντε, όπως συνέβη με τον τελευταίο κύκλο του «50-50». 


Ημερ/νια πρώτης δημοσίευσης: 17/08/2012
Ώρα: 14:21 μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: