Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Δείτε backstage video και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση, "Τυραννιέμαι".

Πριν από λίγες ώρες, δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ αποκλειστικό backstage video από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση με τίτλο "Τυραννιέμαι". Επίσης, η ίδια η Άννα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την ίδια και τον γκεστ σταρ του βίντεο, Αποστόλη Τότσικα, γράφοντας τα εξής : "Τυραννιέται η ομάδα στο μοντάζ αλλά το κλιπ φτάνει στο τέλος του. Έχει πλάκα! Γκεστ σταρ... ο Αποστόλης Τότσικας κι εγώ, σε ρόλο κομμώτριας, που περιμένει πάντα να... χτυπήσει το τηλέφωνο!".

Το βίντεο σκηνοθετεί η Μυρτώ Κοντοβά, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μέρες και σύντομα θα κυκλοφορήσει και ολόκληρο το βίντεο.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της όπου και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για το βίντεο κλιπ, δήλωσε τα εξής : "πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει πολύ πλάκα!Είναι τόσο χαρούμενη η μουσική του,αλλά οι στίχοι είναι το εντελώς αντίθετο.Κάνουμε το video clip με την Μυρτώ (σ.σ. Κοντοβά), όπου έχω την χαρά να πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας. Αν δεν μ' αγαπούσε σαν καλλιτέχνιδα, δε νομίζω να 'κανε κάτι τέτοιο.Και λόγω καιρού και επειδή κάνει άλλα πράγματα.Θαυμάζουμε -καλοπροαίρετα- ο ένας τον άλλον''.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες αλλά και και το backstage video :












Δεν υπάρχουν σχόλια: