Σελίδες

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η "ALINA HATSon" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, στον κινηματογράφο "Δαναό", πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική προβολή της νέας ταινίας μικρού μήκους "Alina HATSon" που φέρει την υπογραφή της Βενετίας Ευριπιώτου

Η Γιούλικα Σκαφιδά μας συστήνεται ως... Alina HATSon, όπου είναι μία νέα γυναίκα που εμπνέει, αναζητά κι επιθυμεί με πάθος. Ένα πρωινό γεμάτο χρώμα, μουσική, εκπλήξεις και πολλά... καπέλα -ό,τι χρώμα και σχήμα θέλεις!- φέρνει τα πάνω... κάτω στην ζωή της. Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις οι γυναίκες πέφτουν σε κατάθλιψη, η Alina έχει τον δικό της τρόπο να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά. Αποτέλεσμα; Να μη λυγίσει και να δει τη ζωή με μία άλλη ματιά... "Η ζωή φοράει το καπέλο που εσύ θα της βάλεις". Αυτό μπορεί να 'ναι και το σύνθημα. 

Πρόκειται για μία ταινία διάρκειας 17' στην οποία πρωταγωνιστούν η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Γιώργος Νικολαΐδης, σε σενάριο-σκηνοθεσία της Βενετίας Ευριπιώτου. Η διεύθυνση φωτογραφίας ανήκει στον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, η πρωτότυπη μουσική στον Γιώργο Μαγουλά, ενώ τη διεύθυνση παραγωγής έκανε η Ελένη Σιάμπου.

Μία ταινία που στηρίζεται σε δύο νέα και ταλαντούχα παιδιά του χώρου, με αισθητική, αισιοδοξία, γέλιο και τρυφερότητα.
Η πρεμιέρα της ταινίας, “Alina HATson” θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στον κινηματογράφο Odeon, στο πλαίσιο των προβολών του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30.

..."ΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ"...

Δείτε το τρέιλερ:
http://vimeo.com/73511121

Δεν υπάρχουν σχόλια: