Σελίδες

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστροφή του Στράτου Μαρκίδη στον ALPHA

του Παναγιώτη Μουλόπουλου
 
Έντονο ''φλερτ'' με το κανάλι της Κάντζας, αλλά και αναμονή από τον ΑΝΤ1.Τα επαγγελματικά σχέδια του γνωστού σκηνοθέτη...
 
Δυναμική επιστροφή στην παραγωγή ελληνικών σειρών, ετοιμάζεται να κάνει ο ALPHA, ενόψει της νέας σεζόν, αφού εξετάζει την προσθήκη ακόμα δύο σειρών.

Εκτός από την «αναβίωση» του επιτυχημένου «Ορκιστείτε παρακαλώ», το οποίο προχωράει με γοργούς ρυθμούς –με την Έλενα Σολωμού και τον Κώστα Παπαδόπουλο να αναλαμβάνουν το σενάριο, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού-, και τις «Οικογενειακές ιστορίες», θέση στο νέο πρόγραμμα φαίνεται πως θα ‘χει και ο Στράτος Μαρκίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται σε συζητήσεις με στελέχη του σταθμού, ώστε η νέα σεζόν να τον βρει στα παλιά του…λημέρια. Στο παρελθόν, ο σκηνοθέτης, είχε κάνει δουλειές («Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Εξαφάνιση» κ.ά.) όπου γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Από το περιβάλλον του Στράτου Μαρκίδη, μας επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες, ενώ μας είπαν ότι  «Ο Στράτος έχει άριστες σχέσεις με τα στελέχη. Στο παρελθόν είχε κάνει στο κανάλι μεγάλες επιτυχίες και πάντα υπάρχει ανοιχτή η πόρτα».

Παράλληλα, ο Στράτος Μαρκίδης και οι συνεργάτες του, αναμένουν απαντήσεις από τον ΑΝΤ1, για το τι μέλλει γενέσθαι με την καθημερινή σειρά «Είναι στιγμές». Από το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν έχουν δώσει κάποια οριστική απάντηση, καθώς περιμένουν να δουν πώς θα κινηθεί η διαφημιστική δαπάνη το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, μάθαμε, ότι από την παραγωγή κατατέθηκε μία νέα οικονομική πρόταση που αφορά το budget της σειράς, «κόβοντας» διάφορα πράγματα.

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης, συζητά και με άλλους παραγωγούς, ώστε να προχωρήσουν διάφορα σενάρια που έχει στα συρτάρια του και προορίζονται για τον κινηματογράφο.
Προσεχώς, λοιπόν, θα δούμε αν ο γνωστός σκηνοθέτης ενδώσει στο έντονο «φλερτ» με τον ALPHA ή προτιμήσει την αναμονή του ΑΝΤ1.

Τέλος, οι ιθύνοντες του ALPHA, μελετούν και μία πρόταση που έχουν στα χέρια τους και διαδραματίζεται σε μία κλινική. Το concept, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παραπέμπει σε κάτι αντίστοιχο των «Οικογενειακών ιστοριών», αλλά με τις ιστορίες γιατρών.

Πηγή: Citypress.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: