Σελίδες

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γ. Σκιαδαρέσης- Τ. Ευείδη μαζί στην σκηνή!

Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν ξέρετε τι γίνεται η αγάπη όταν (και) ο έρωτας περνάει κρίση, καθώς και ερωτήματα που απασχολούν την σεξουαλική σας ζωή;

Αν είχατε επισκεφτεί τα δύο προηγούμενα χρόνια, την ομώνυμη θεατρική παράσταση, της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη», ετοιμαστείτε για 3ο κύκλο ψυχανάλυσης

Η επιτυχημένη παράσταση συνεχίζει για 3η χρονιά, «μετακομίζοντας» σε νέα θεατρική σκηνή και με αντικατάσταση στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, οι απαντήσεις περί σεξουαλικής ζωής θα δίνονται στο θέατρο «ΚΙΒΩΤΟΣ», όπου με τη νέα σαιζόν περνάει στα χέρια του θεατρικού επιχειρηματία Α. Μαναφη.

Όσον αφορά την αντικατάσταση στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι; Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόϋς Ευείδη πρόκειται να αντικαταστήσουν τον Κλέων Γρηγοριάδη και την Μαρία Λεκάκη, ενώ στον ρόλο του αλλόκοτου γιατρού, παραμένει ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόϋς Ευείδη ξανά συναντιούνται μετά από 6 χρόνια, «αναβιώνοντας» στιγμές γέλιου, όπως στο «Καφέ της Χαράς», των Χάρη Ρώμα-Άννας Χατζησοφιά. Οι δυο τους είχαν «δέσει» απόλυτα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο κύριος και η κυρία Νικολαΐδη (Τζόϋς Ευείδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας (Γιάννης Ζουγανέλης) αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα, βάζοντάς τους σε ένα group therapy στο οποίο... συμμετέχετε κι εσείς! Κοινό και ηθοποιοί γίνονται μία ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος καθοδηγεί όλους μαζί στη σεξουαλική ευτυχία.

Το κοινό κρίνει την τύχη του ζευγαριού με τον πιο δημοκρατικό τρόπο: Εκλογές! Οι θεατές ψηφίζουν δύο φορές στη διάρκεια της παράστασης και πηγαίνουν τη ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη εκεί που οι ίδιοι κρίνουν. Το αποτέλεσμα αλλάζει από βράδυ σε βράδυ.

ΠΗΓΗ: CITY PRESS
του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: