Σελίδες

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Ο Πέτρος Φιλιππίδης,ο ΑΝΤ1 και η νέα σειρά!

Οι περισσότεροι θα θυμάστε το ξαφνικό ''ψαλίδι'' που έπεσε στην δημοφιλή σειρά ''50-50'' του MEGA,δύο μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια.Φυσικά,η επιτυχημένη σειρά δεν ήταν το μόνο τηλεοπτικό ''θύμα'' της οικονομικής κρίσης,που άφησε πολλούς ανθρώπους χωρίς δουλειά στο...παρά πέντε!

Οι συντελεστές, έκαναν ανασύνταξη των δυνάμεων τους και με γρήγορους ρυθμούς ξεκίνησαν να κάνουν διάφορα ''μαγειρέματα''.

Ένα από αυτά, είναι και κάτι που ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και την ON-NOIR Productions να αναλαμβάνει την εκτέλεση της παραγωγής. 

Όπως έγινε γνωστό και από δημοσίευμα του περιοδικού, ''TV Zapping'', ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ώστε η νέα τηλεοπτική σαιζόν να τον βρει στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Magazine of media,πρόκειται για μία κωμωδία που θα φέρει την υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα & Δήμητρας Σακαλή. 

Το story θέλει μία γυναίκα καριέρας, η οποία δεν έχει χρόνο για την οικογένεια και τα παιδιά της, να ψάχνει για κάποιον-α που θα κάνει babysitting.Και κάπως έτσι,μπαίνει στην ιστορία ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι άνεργος και αποφασίζει να ''εκμεταλλευτεί'' την ευκαιρία,προκαλώντας μία σειρά κωμικών καταστάσεων.

Μάλιστα, για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο,στο τραπέζι των συζητήσεων, έχουν πέσει τα  ονόματα της Σμαράγδας Καρύδη και της Κατερίνας Λέχου, χωρίς ωστόσο να 'χει γίνει κάποια επίσημη πρόταση...

Το ενδιαφέρον από την πλευρά του ΑΝΤ1 είναι έντονο,ενώ οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν λίγες μέρες μετά τις εκλογές,αν όχι πριν από αυτές!

του Παναγιώτη Μουλόπουλου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: