Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Οι ''Βρικόλακες'' είναι στον...ΑΝΤ1!

Νέα,φιλόδοξη και άκρως πρωτότυπη σειρά!Οι...''Βρικόλακες'' έρχονται,αλλά όχι από εκεί που περιμέναμε! Ήταν να έκαναν την εμφάνιση τους μέσω του Μεγάλου Καναλιού,αλλά οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν και έτσι ''μετακόμισαν'' στον ΑΝΤ1!

Ο Αλέξανδρος Ζαρμπής μαζί με την εταιρεία παραγωγής είχαν καταθέσει στο MEGA το concept και τον πιλότο μίας νέας και πρωτότυπης σειράς,που έφερνε τον τίτλο ''Βρικόλακες'' και είχαν καταφέρει να ''κλέψουν'' τις εντυπώσεις!

Τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού,της Μεσογείων,καλό έβλεπαν το ενδεχόμενο ύπαρξης, μίας πρωτότυπης σειράς για τα ελληνικά δεδομένα, στο νέο πρόγραμμα 2012-2013.Οι συζητήσεις,όμως, ''πάγωσαν'' και το ραντεβού ανανεώθηκε για τα τέλη της φετινής σαιζόν.

Επειδή το καλό το παλικάρι,όπως λέει και μία σοφή παροιμία,ξέρει κι άλλο μονοπάτι...σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Magazine of media,οι συντελεστές πήγαν μία βόλτα μέσω του Αμαρουσίου και έκαναν διάφορες συζητήσεις.Μάλιστα, πριν από τρεις εβδομάδες, περίπου, έγινε ένα ραντεβού  μεταξύ του διευθυντή προγράμματος,Γιάννη Λάτσιου,και των συντελεστών της σειράς,όπου συμφώνησαν σε όλα!
Έτσι,το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων και ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1,ώστε να βγει στην ώρα της η σειρά!

Πρόκειται για μία σειρά που θα φέρνει την υπογραφή του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή,ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Ζαρμπής.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μεταξύ άλλων:Ορέστη Τζιόβα,Κατερίνα Παπουτσάκη,Γιώργο Παπαγεωργίου,Γιώργο Χρυσοστόμου,Νικολέτα Κοτσαηλίδου,Θάλεια Ματίκα,Τάσο Ιορδανίδη,Κωνσταντίνο Κάππα κ.ά.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε παιδιά κάντε κατι να μαζευτουμε μια ομάδα fans και να αρχίζουμε να το προβάλουμε μπας κ κάποιο καναλι πάρει επιτέλους αυτή τη σειρα. Προτείνω να αρχίσουμε να το οργανώνουμε άμεσα...!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο ! Πολυ καλή ιδέα !!!!!!:)